referenties

Samen stralen met Wilhelmus de Oranje Man

Sinds 2013 verzamel ik referenties centraal in een referentieblog. Lees hier wat anderen nog meer zeggen over de Oranje Man!

“Samen stralen” met Liedjes van Vroeger! Speciaal voor senioren, privé-feesten 80-ste verjaardag, zilveren bruiloft & verzorgingstehuizen / zorgcentra

“Het spontane “Wilhelmus” was een terechte beloning voor jouw Oranje prestatie! De reacties waren allemaal enthousiast. Een van de gasten zei: “zo gezellig, hier kan ik de hele maand weer meer door!” En dat is precies is onze opzet. Onze dank daarvoor en we kunnen je hierbij van harte aanbevelen! Namens de Zonnebloem afd. Laren/Blaricum Emmy Pel “

“Bedankt voor jouw zeer geslaagde optreden tijdens het 80 jaar verjaardagsfeest van mijn moeder. Leuk om te zien hoe jij heel snel een fijne sfeer weet te creëren en mensen die normaal nooit zingen uitdaagt om mee te neuriën, te klappen of zelfs uit volle borst mee te laten zingen. Niets moet, alles mag.”

“Na ons eerste contact was ik direct overtuigd dat jij de man was die voor onze Zonnebloem ouderen  een gezellige muziekmiddag zou gaan verzorgen. Je bent heel enthousiast en hebt er duidelijk veel zin in om er iets speciaals van te maken. En dat is je gelukt, het is een waar feestje geworden!”

“Op mijn 65 ste verjaardag werd ik enorm verrast met een optreden van de Oranje Man. Ik wist van niks en ineens stond hij daar in zijn prachtige oranje maatpak . Wat is er leuker dan met elkaar al die oude liedjes te zingen en dat werd dan ook uit volle borst gedaan. Echt het optreden van de Oranje Man maakte mijn feestje heel bijzonder!”

Presenteren voor groepen van de meest uiteenlopende samenstellingen en dan de sfeer scheppen dat mensen zich vrij voelen onbevangen mee te doen.

“Met jouw innemende en energieke persoonlijkheid heb je iedereen voor je ingenomen. Dat je daarbij erg flexibel bent en meedenkt met de invulling van de avond was voor ons als organisatoren heel fijn.”

“Je hebt de presentatie “Nieuwe werken” & “Piketregeling” verzorgd voor ca. 80 projectmedewerkers van Justitie. Je deed dit op serieuze wijze en tegelijkertijd ook met een kwinkslag. We hebben al vele enthousiaste reacties mogen ontvangen van de aanwezigen. Ze vonden het een zeer geslaagd evenement mede door jou bijdrage! Ook de relaxte liedjes die je speelde tijdens de BBQ werden zeer gewaardeerd. Hoe krijg je 80 mensen zo gek om als “Hooligans” te keer te gaan. Ontzettend leuk!”

“Alle betrokkenen rondom De Klanksteen vonden je optreden bij de opening van onze muziektent geweldig! Alles klopte: je liedjes en je show als De Oranje Man en als Clown Snorre. Je hield de vaart erin en improviseerde bij het leven en ondanks het slechte weer leed jouw enthousiasme daar niet onder en lukte het je om de omstanders te blijven boeien. We zijn erg blij dat we jou op het spoor zijn gekomen en dat je voor ons deze opening  tot een succes hebt gemaakt. Graag zeggen we: tot een volgende keer! “

“Samen stralen” Liedjes van Toen en Nu! Speciaal interactief liedjesprogramma afgestemd  op instellingen / voor en met mensen met een beperking.

Tijdens je muzikale optreden zijn alle verzoeknummers van onze cliënten wel voorbij gekomen. Het was erg gezellig en je paste je erg goed aan, aan het niveau van de cliënten. Ze vonden het geweldig en hebben erg genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

“We kunnen terug kijken op een zeer gezellige, muzikale avond. Vol enthousiasme zong de Oranje Man verschillende Nederlandse liedjes en kinderliedjes en het podium was ook steeds gevuld met cliënten.”

“De cliënten zongen uit volle borst mee en iedereen had het naar zijn zin.”

“Wat opviel was hoe snel de clienten al naar het podium liepen om die microfoon te pakken of zoals die jongen de gitaar. Als ze zich zo vrij voelen dan is het goed. Ook die man die hele avond kreten uitstootte had het helemaal naar zijn zin want hij bleef verder heerlijk rustig zitten en dat is dus een teken dat hij het naar zijn zin heeft want anders loopt hij de hele tijd onrustig rond.”

“Wij hebben op zuid 1 erg genoten van je optreden! De liedjes waren erg leuk en de cliënten reageerden er heel goed op! Zeker voor herhaling vatbaar”

 

offerteaanvraag_oranjeman_direct

Sinds 2013 verzamel ik referenties centraal in een referentieblog. Lees hier wat anderen nog meer zeggen over de Oranje Man!

de Grote GLANS Show – Gewoon Leuk ANderS!
Grote voorliefde voor optredens voor en met mensen met een beperking! Biedt mensen die “anders” zijn podium om op te stralen!

De Oranje Man – Hollandse liedjes van Toen en … NU!   Liedjeszanger – Presentator – Entertainer