presentator ouderen beperking vrijwilligers

Als presentator liedjeszanger en entertainer speciaal voor ouderen, mensen met een beperking en vrijwilligers, zorgt Wilhelmus De Oranje Man op kleurrijke en muzikale wijze voor de verbinding op uw evenement.

Presenteren voor groepen van de meest uiteenlopende samenstellingen en dan de sfeer scheppen dat mensen zich vrij voelen en onbevangen meedoen. Met ruimte voor persoonlijk contact en mensen speciaal in het zonnetje te zetten. Met de bijzondere mogelijkheid van persoonlijk en/of gezamenlijk lied speciaal afgestemd op de situatie. Zeer geschikt voor senioren, beurzen, verwendagen, jubilea, families, bijeenkomsten voor vrijwilligers, mantelzorgers, gemeenten, De Zonnebloem, verzorgingstehuizen en ik heb een grote voorliefde voor optredens voor en met mensen met een beperking.

Graag help ik, hoe bijzonder uw groep ook is, om gezamenlijk eruit te halen wat er in zit zodat de mensen nog lang met veel plezier hierop terug zullen kijken. Door mijn levenservaring, zowel persoonlijk,sociaal als zakelijk ben ik gewend om te gaan met mensen op alle mogelijke niveaus. Ik weet hoe fijn het is om gezamenlijk iets moois te beleven. Inmiddels heb ik honderden optredens verzorgd, heb oog voor mensen, betrek ze erbij en laat ze waar mogelijk stralen. Ik heb een grote voorliefde voor optredens voor en met mensen met een beperking.

Met de Oranje Man haal je een verzorgde presentator in huis en zijn optredens kenmerken zich als een kleurrijke ervaring waar saamhorigheid, aandacht, verbinding en contact centraal staan. Die positieve energie leveren en waar je enthousiast vandaan gaat en met plezier op terug kijkt!

“Met jouw innemende en energieke persoonlijkheid heb je iedereen voor je ingenomen. Dat je daarbij erg flexibel bent en meedenkt met de invulling van de avond was voor ons als organisatoren heel fijn. Je lied op maat dat we gezamenlijk zongen zorgde absoluut voor het contact en gevoel van saamhorigheid”

“Je hebt de presentatie voor ca. 80 projectmedewerkers verzorgd. Je deed dit op serieuze wijze en tegelijkertijd ook met een kwinkslag. We hebben al vele enthousiaste reacties mogen ontvangen van de aanwezigen. Ze vonden het een zeer geslaagd evenement mede door jou bijdrage! Ook de relaxte liedjes die je tussendoor speelde werden zeer gewaardeerd. Hoe krijg je 80 mensen zo gek om als “Hooligans” te keer te gaan. Ontzettend leuk!”

“Alle betrokkenen vonden je optreden bij de opening van onze muziektent geweldig! Alles klopte: je presentatie als De Oranje Man en je liedjes. Je hield de vaart erin en improviseerde bij het leven en ondanks het slechte weer leed jouw enthousiasme daar niet onder en lukte het je om de omstanders te blijven boeien. We zijn erg blij dat we jou op het spoor zijn gekomen en dat je voor ons deze opening tot een succes hebt gemaakt. Graag zeggen we: tot een volgende keer! “

Welk evenement mag ik u bij helpen? Neem graag contact op en kijk hoe we er gezamenlijk iets memorabels van kunnen maken!
Wilhelmus De Oranje Man

Te gast in Theater Talkshow Cereol Sunday Afternoon – zo 9 december 2018 Utrecht

  

vraag direct een offerte aan:

  Ik ben geïnteresseerd in:

  Liedjeszanger - Liedjes van Toen en ... Nu
  Liedjeszanger - Liedjes van Vroeger
  De Oranje Man LiedjesBINGO
  Presentator

  Verzorgingstehuis
  Instelling
  Evenenement
  Prive feest

  Naam*

  e-mail*

  Telefoonnummer

  Aanvullende informatie of vragen
  (geef eventueel ook aan op welk tijdstip ik je het beste kan bellen)

  Gegevens met * zijn verplicht

  *Ik ga akkoord met de verwerking van deze gegevens zoals beschreven in de privacy verklaring Privacy Verklaring.

   

   

   De Oranje Man – Hollandse liedjes van Toen en … NU!   Liedjeszanger – Presentator – Entertainer