troubadour


Troubadour Hollandse liedjes van Toen & Nu! – Wilhelmus – De Oranje Man
Een feest van herkenning met veel Nederlandstalige klassiekers en een Muzikale reis door de tijd! Deze Troubadour uit Utrecht reist door heel het land en helpt u graag om uw muzikale activiteit tot een onvergetelijk evenement te maken. Zodat iedereen, van jong tot oud hier met plezier aan terug zal denken. Zowel voor een intiem feest als groots gezelschap.

Bent u op zoek naar een leuke invulling voor uw muzikale activiteiten dan brengt dit liedjesprogramma absoluut een zonnetje onder de mensen. De tijd vliegt letterlijk en figuurlijk voorbij!


“Samen stralen” Liedjes van Toen en Nu!
Speciaal interactief liedjesprogramma afgestemd op instellingen / voor en samen met mensen met een verstandelijke/lichamelijke beperking. Ook voor bijeenkomsten met gevarieerd publiek van jong tot oud, beurzen

Lees meer


“Samen stralen” met Liedjes van Vroeger!
Speciaal liedjesprogramma voor senioren, privé-feesten 80-ste 90-ste- verjaardag, zilveren bruiloft , verzorgingstehuizen / zorgcentra en muzikale activiteiten zoals voor ouderen van De Zonnebloem.
Lees meer

 

Cabaret Kleinkunst Wilhelmus Hoekstra
STIL STAAN
… waar ben je bang voor & wat wil je zien!?

Wilhelmus is geboren voor het GELUK maar steekt ook graag zijn kop in’t zand. Hij neemt je mee in persoonlijke liedjes (zelf begeleid op gitaar) langs levensvragen en opwinding over zwerfafval in zijn favoriete wijk Utrecht Lombok.

Lees meer

De Oranje Man – Hollandse liedjes van Toen en … NU!   Liedjeszanger – Presentator – Cabaratier – Liedjesbingo