de zingende kerstman

Wilhelmus de zingende Kerstman met gitaar – I wish you a Merry Christmas!

Wilhelmus de zingende Kerstman speelt zelf gitaar en zingt! Uniek in Nederland

De Familie KerstHIT 2024 van Wilhelmus de zingende Kerstman
Luister het nummer op Spotify en zet hem op repeatKerst in Nederland De Zingende Kerstman OOO Heerlijk in de Sno 
Of zet gezellig de KerstPlaylist aan: https://open.spotify.com/playlist/6ILajPaJ1Wjz6hvt7ULVx7?si=3924518ad7f3444a
Of de Kerstlied Anders afspeellijst: https://open.spotify.com/playlist/7M4e58SJWe4buFhJtsx7oR?si=65d9cc124b4c4a3b

Wilhelmus De Zingende Kerstman
Vriendelijke muzikale Kerstman die in zijn stijlvolle kostuum en prachtige gitaar de vele kerstklassiekers live zelf op gitaar speelt en zingt. Is gewend om met alle mogelijke mensen om te gaan. Hij heeft een grote voorliefde voor optredens voor ouderen, voor en met mensen met een beperking, voor gemengd samengestelde groepen.. De perfecte act voor uw kerstaciviteit op uw instelling of woonzorgcentrum of familiefeest. Voor Kerstfeest, Kerstontbijt, Kerstlunch; Kerstborrel en of Kerstdiner. Tevens zeer ervaren in de omgang met kinderen.

Kerstliedjes Repertoire – De Zingende Kerstman
Ik speel een mengeling van de bekende kerstklassiekers zoals:
I’m dreaming of a white Christmas, Jingle Bells Jingle Bells, Sleigh Ride Ring a ling dong ding, Have a holly jolly Christmas, Jingle Bell Rock, All I want for Christmas is you, Last Christmas, Santa Claus is coming to town, Winter wonderland, So this is Christmas, Rockin around the Christmas Tree, Mary’s boy child Jesus Christ, Merry Christmas Everyone, Rudolf the rednose Reindeer, Ik ben een Kerstbal, Wish you a merry Christmas, Kijk die Kerstboom, Stille Nacht heilige nacht, Midden in de winternacht, O Denneboom, O O O heerlijk in de Sno, Twinkle twinkle little star, kling klokje klingelingeling en diverse Nederlandse vertalingen van de Engelstalige klassiekers.

Ik speel en zing alles uit mijn hoofd om zo mijn aandacht bij de mensen te kunnen hebben. Ik beschik zowel over een compacte professionele geluidset als een mobiele geluidsinstallatie met zenders en volledig op accu zodat ik overal draadloos kan spelen en zowel binnen als buiten heel makkelijk kan verplaatsen. Tevens is het mogelijk tegen meerprijs om een KerstliedjesBINGO te verzorgen. Heerlijk interactief als vanzelf contact maken met muziek en spel


Wilhelmus de Oranje Man als Wilhelmus de zingende Kerstman
Helemaal nieuw en na groot succes 2020,2021,2022 en 2023 nu ook weer in 2024! 

“Als bewoners je vertellen dat je geweldig bent zingende Kerstman (Wilhelmus Hoekstra De Oranje Man) hoef ik eigenlijk niets meer te zeggen! De bewoners hangen aan je lippen. Dankzij jouw muziek, jouw enthousiasme en met het meebewegen krijg jij ze op de dansvloer, jij laat ze stralen & weer jong voelen. Dank je wel weer voor deze fantastische MOOIE middag met de KerstliedjesBINGO!
Mooi detail….de Dom op de achtergrond kleurt zelfs oranje!! Jacqueline Sturkenboom, welzijnsbegeleider Vechte en IJssel Lieven de Key”

“Beste Wilhelmus de zingende kerstman,
In ruim 3 uur langs 13 verschillende woningen bij de clienten van Sovak in Terheijden zonder pauze en als een Topsporter door gaan.
Wat heb jij een geweldig optreden verzorgd. Op iedere woning kon je inspelen, improviseren en er een feest van maken.
We willen je nu ook al weer voor volgend jaar als zingende kerstman reserveren.
We hebben al heel veel leuke reacties gehad en worden er weer heel blij van. Je bent voor ons op Sovak een groot artiest en een TOPPER!

Heel veel lieve groetjes van ons allemaal 🙂”

Speciale Kersteditie van de liedjesbingo gebaseerd op het principe van de succesvolle Liedjesbingo.
Ik heb de liedjesbingo verder uitgebreid met Kerst Quizvragen. Hele lijst met Kerstliedjes samengesteld en prachtige nieuwe Kerstliedjesbingo kaarten gemaakt.

Ik kijk er naar uit om met elkaar weer iets heel bijzonders van de Kerst periode te maken.
Graag  tot ziens bij de Kerst Liedjes Bingo of Kerstactiviteit !
Wilhelmus De Oranje Man

Kleurplaat Kerstman
Heerlijk kleuren van de Kerstkleurplaat en ondertussen met de hele familie samen zingen “O,O,O, heerlijk in de Sno”

Tik Tok Kerstman Kleurplaat Samen Zingen
Zet de Kerstmuziek op en TikTok film even dat je aan het kleuren bent. Of maak het nog gekker en maak samen een Tik Tok filmpje en zing met elkaar alleen het stukje “O,O,O, heerlijk in de Sno! net `zoals in de video de mensen samen doen” Stuur mij graag een berichtje! https://www.tiktok.com/music/Kerst-in-Nederland-De-Zingende-Kerstman-Ooo-Heerlijk-in-De-Sno-7031921267766740993

Download hier de kleurplaten je mag deze gerust kopiëren en overal verspreiden: kleurplaat kerst 01 Kerstman heerlijk in de sno

Ben je geïnteresseerd in de Kerstliedjes Bingo of de Zingende Kerstman om kerstsfeer in uw verzorgingstehuis of plaatselijke kerstfair of kerstactiviteit te brengen?

vraag direct een offerte aan:

  naam*

  e-mail*

  telefoonnummer

  bedrijfsnaam

  soort event/feest/workshop

  datum & tijdstip

  plaats

  aantal personen

  beschikbaar budget ca.

  toelichting

  hoe ben je bij de oranje man gekomen?

  gegevens met * zijn verplicht

  *Ik ga akkoord met de verwerking van deze gegevens zoals beschreven in de privacy verklaringPrivacy Verklaring.

  De Oranje Man – Hollandse liedjes van Toen en … NU! Liedjeszanger – Presentator – Entertainer