liedjesrepertoire verzoeknummers

Verzoekliedjes a-la-carte Top 135 repertoire keuzelijsten.
Liedjesijsten op tafel waar de mensen zelf hun favoriete liedjes uit kunnen kiezen. Als liedjeszanger speel en zing ik relaxte goed in het gehoor liggende muziek. Veel Nederlandstalige bekende liedjes afgewisseld met Engelstalige klassiekers. Van Wim Sonneveld, Ramses Shaffy, John Denver tot Guus Meeuwis, Boudewijn de Groot, Jan Smit en Marco Borsato. Heerlijke meezingers tot prachtige rustige ballads. Om het nog meer interactief te maken heb ik een verzoekliedjeslijst samengesteld met de Top 135 liedjes uit mijn repertoire.

Ik speel deze allemaal uit mijn hoofd. Dat vind ik fijn omdat ik zo goed mijn aandacht bij de mensen kan houden. Ik hoef niet op een tablet te kijken wat ik moet spelen maar kan mijn aandacht bij de mensen houden en aanvoelen wat er passend is qua sfeer en stemming. Hieronder zie je een oudere lijst met  113 verzoeknummers inmiddels dus uitegbreid tot 135 nummers. Liedjes van Toen en liedjes van nu. Ik heb 10 van deze geplastificeerde lijsten om op tafels te leggen met daarbij pennen en speciale blokjes post-its waarop je je verzoeknummers kunt invullen. Deze plak je op mijn gitaar en dan speel ik de aangevraagde nummers. Heerlijk interactief en voor elk wat wils.


Wat heerlijk en leuk de liedjes keuzelijsten bij het feest van onze moeder!
Zowel de oudere gasten van onze moeder als ook onze kinderen konden liedjes naar hun smaak vinden en verzoeknummers indienen en op de post-its schrijven. Zo leuk om mee bezig te zijn en samen de liedjes uit te zoeken. Het is een mooi feest met afwisselende liedjes en gevarieerde muziekstijlen geworden waar iedereen blij van werd. Wat ziet het er allemaal toch prachtig verzorgd uit met de lijsten, de post-its en pennen. Alles in stijl! Dankjewel voor jou bijdrage aan dit mooie feest voor onze moeder!”


Download hier de hele lijst in pdf:
verzoekliedjes a la carte Wilhelmus de Oranje Man – Troubadour Nederlandstalig Hollands Verzoeknummers 202001

Liedjes repertoire en verzoekliedjes
Welk lied is jouw favoriet en zou jij graag willen horen? Welk lied mag absoluut niet ontbreken op de lijst? Laat het mij weten en stuur mij een bericht zodat ik het bij een volgende update van de lijst kan meenemen.

* stuur een mailtje met jouw favoriete verzoeknummer(s) en/of liedje(s) die niet mogen ontbreken op de lijst wilhelmushoekstra@gmail.com

Evenement binnenkort?
Welk evenement mag ik u bij helpen? Neem graag contact op en kijk hoe we er gezamenlijk iets memorabels van kunnen maken!
Wilhelmus De Oranje Man

  

vraag direct een offerte aan:

  Ik ben geïnteresseerd in:

  Liedjeszanger - Liedjes van Toen en ... Nu
  Liedjeszanger - Liedjes van Vroeger
  De Oranje Man LiedjesBINGO
  Presentator

  Verzorgingstehuis
  Instelling
  Evenenement
  Prive feest

  Naam*

  e-mail*

  Telefoonnummer

  Aanvullende informatie of vragen
  (geef eventueel ook aan op welk tijdstip ik je het beste kan bellen)

  Gegevens met * zijn verplicht

  *Ik ga akkoord met de verwerking van deze gegevens zoals beschreven in de privacy verklaringPrivacy Verklaring.

   De Oranje Man – Hollandse liedjes van Toen en … NU!   Liedjeszanger – Presentator – Entertainer