binnentuin buiten optreden woonzorgcentrum instelling

Buiten optreden binnentuin woonzorgcentrum instelling
Speciaal programma voor Tuinoptreden / Buiten optreden met Liedjes van Toen & Nu door troubadour Wilhelmus De Oranje Man

Optredens worden ivm Corona omgezet naar buiten in de binnentuin en voor woningen/weg/parkeerplaatsen.
Door middel van zijn unieke speciaal hiervoor gemaakte “mobiele versterker” kan Wilhelmus volledig draadloos spelen. Met zijn zenders en accu (ca. 5 uur speeltijd) is Wilhelmus direct speelklaar zonder snoeren die moeten worden klaargelegd en waar mensen over kunnen struikelen. Op deze manier kan hij op elke plaats toch licht versterkt optreden zodat zang en gitaar duidelijk overkomen en hij door zijn zenders toch ook gewoon overal naar toe kan lopen om (op veilige afstand) contact te maken. Volledig mobiel en na afloop direct te verplaatsen zonder tijd te verliezen naar een nieuwe lokatie bijv. 100 meter verderop.

“Dag lieve Oranje Man
Afgelopen woensdag was het dan zover, je kwam bij ons in deze bijzondere, bizarre tijd optreden. met je gitaar en mobiele geluidsinstallatie wist je onze bewoners op de diverse plekken te bereiken. Alles nu op afstand maar toch was je zo dichtbij! dat is vooral het gevoel wat er was. Groots maar intiem. We hebben je wel voor een uitdaging gezet: Op de stoep bij de 24 bewoners van de Ruyterstraat om later in de binnentuin omringd door bewoners te staan. Onverwachts werd er gevraagd of je een prive serenade bij het raam kon doen van een dame die op bed lag. ze had je gehoord in de tuin maar kon je niet zien. Hoe mooi en gevoelig was het dat je haar toezong terwijl ze je met een grote glimlach aankeek vanuit haar bed. Als klap op de vuurpijl op de stoep voor de ramen van maar liefst 10 huiskamers opnieuw “serenades” brengen. Zoals ik al zei….. je hebt iedereen doen genieten! Dank dank dank en zeker tot de volgende keer want jouw warme stem, je fijne persoonlijkheid maakt dat we graag terug zien!”

Maak met liedjes contact en plezier!
Wilhelmus de Oranje Man

Muzikale reis door de tijd en feest van herkenning met liedjes van Toen en nu!
Veel ervaring, plezier, ruimte en geduld in de omgang met mensen met kwetsbare mensen, dementie, alzheimer, verstandelijk beperking, psychiatrische beperking, lichamelijke beperking.

Op zoek naar een kleurrijk muzikaal evenement waar nog lang positief over wordt nagepraat? Zeer interactief en waar cliënten op hun eigen niveau aan kunnen deelnemen? 
Als “De Oranje Man” help ik graag uw feestelijke dag tot een kleurrijk evenement te maken. Zodat iedereen, van jong tot oud hier met plezier aan terug zal denken.

“Hallo Wilhelmus,
bedankt voor je leuke buitenconcerten afgelopen koningsdag. Bewoners hebben er erg van genoten en zeker in deze coronatijd had je ze geen groter plezier kunnen doen. Het was even improviseren omdat het niet gezamenlijk in een zaal was, maar nu op 3 plaatsen buiten, maar het verliep vlekkeloos. Ik zou je bij iedereen aanbevelen omdat je er iedere keer weer een feestje van weet te maken. Nogmaals bedankt en tot volgend jaar.”

Als liedjeszanger speel en zing ik relaxte goed in het gehoor liggende muziek. Veel Nederlandstalige bekende liedjes afgewisseld met Engelstalige klassiekers. Ik heb een ruime ervaring in het werken met kwetsbare mensen, ouderen en/of met een beperking en vind dat altijd een extra uitdaging en heel erg leuk.

Alles vanzelfsprekend in overleg en afgestemd op de mogelijkheden.

zo mooi om te zien hoe snel de cliënten naar het podium liepen om de microfoon te pakken om mee te zingen” “Het feit dat Jan gewoon rustig op zijn stoel bleef zitten was voor ons juist een teken dat hij het enorm naar zijn zin had” “Je motto is samen stralen, kijk naar de foto van Fred, die zegt meer dan 1000 woorden, dankjewel voor geweldige feestmiddag!”

“Het is duidelijk te merken dat hij er zelf ook erg van geniet.”

vraag direct een offerte aan:

  Ik ben geïnteresseerd in:

  Liedjeszanger - Liedjes van Toen en ... Nu
  Liedjeszanger - Liedjes van Vroeger
  De Oranje Man LiedjesBINGO
  Presentator

  Verzorgingstehuis
  Instelling
  Evenenement
  Prive feest

  Naam*

  e-mail*

  Telefoonnummer

  Aanvullende informatie of vragen
  (geef eventueel ook aan op welk tijdstip ik je het beste kan bellen)

  Gegevens met * zijn verplicht

  *Ik ga akkoord met de verwerking van deze gegevens zoals beschreven in de privacy verklaringPrivacy Verklaring.

  De Oranje Man – Hollandse liedjes van Toen en … NU!   Liedjeszanger – Presentator – Cabaratier – Liedjesbingo