03 dec

De Zingende Sinterklaas & Nieuwe liedjes met Ouderen – Algemeen Dagblad 3-12-24

De Zingende Sint voelt zich vereerd met prachtig paginagroot artikel op pag. 3 van AD.nl van #Carlavanderwal Samenzingen met ouderen en mensen met een beperking is zo mooi om te doen. Als de Zingende Sint geef ik de aan de huidige tijd aangepaste versies als voorzet en dan zingen de meesten klakkeloos met me mee. Maar zeker bij mensen met dementie zitten de oude versies er vaak zo ingebakken dat ik ze zelf gewoon heerlijk laat zingen wat dat ook is. Samenzingen verbindt en laat mensen goed voelen. Maak er met elkaar t mooist mogelijke van! Fijne dag! Ik stap zo op mijn paard Ozosnel naar het volgende optreden. De Zingende Sinterklaas De Oranje Man – Wilhelmus Hoekstra

2 thoughts on “De Zingende Sinterklaas & Nieuwe liedjes met Ouderen – Algemeen Dagblad 3-12-24

  1. Dik verdiend zo’n mooie pagina! Want het hele jaar en bij elk muzikaal bezoek pas jij je teksten, tempo en de interactie aan. Daarom voelen jouw gasten zich altijd op hun gemak & veilig. Jij nodigt iedereen uit om in eigen tempo en met eigen tekst volledig mee te doen. Gasten in een rolstoel, jij gaat er heen en speelt dan uitnodigend of juist heel klein. Jij voelt jouw gasten zo goed aan en beweegt met ze mee. Zo fantastisch om te zien wat dat met ze doet. Wilhelmus Hoekstra De Oranje Man wij van Lieven de Key zijn GROTE fans dus jaaaa DIK & DIK verdiend!

  2. Zo gaaf hoe je het allemaal doet en voorbereidt. Met ook aandacht voor inclusiviteit en dat ieder mens waardevol is. En dat betekent ook dat je daarom nieuwe, voor iedereen vriendelijke teksten gebruikt. Je bent een Sint uit duizenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *