13 dec

Wat een jaar! Als Wilhelmus de zingende Kerstman wens en zing ik jullie graag het allerbeste toe!

Nr. 14 op Spotify Kerst in Nederland De Zingende Kerstman OOO Heerlijk in de Sno Wat een jaar!
Begin 2020 begon ik met de best gevulde agenda ooit. Het pakte helaas anders uit door Corona. Ik kreeg het gelijk ook zelf en ondertussen liep mijn agenda helemaal leeg.

Gelukkig knapte ik weer op!
Ik knapte op en zorgde voor een goede mobiele geluidsinstallatie zodat ik overal buiten kon optreden. Mijn agenda liep deze zomer weer vol en vele prachtige buitenoptredens volgden. Zoveel blije gezichten dat het toch weer door kon gaan.

Ondanks alles positieve inslag
Natuurlijk zakt ook mij af en toe de moed in de schoenen als ik zie wat er allemaal om ons heen gebeurt (zowel privé als zakelijk). Ik kijk terug op een jaar met vele ups & downs. Gelukkig ben ik gezegend met een positieve inslag, een creatieve geest en hele fijne mensen om mij heen. Op een dag zal alles weer goed komen en kunnen we met wat meer afstand op deze Corona periode terugkijken.

Wilhelmus de Zingende Kerstman
Er borrelt altijd van alles door mijn hoofd. Opeens kwam door een aanvraag van een instelling waar ik vaak speel het idee van de Zingende Kerstman. Ik heb het mooiste Kerstmanpak en baard gekocht. Ik sluit dit jaar af op instellingen en bij woonzorgcentra zowel binnen als buiten (met transparant gezichtsmasker en op veilige afstand) als Wilhelmus de Zingende Kerstman.

De allerbeste wensen!
Bij deze wil ik jullie het allerbeste toewensen voor 2021!
Pas goed op jezelf en de mensen om je heen!

Alle goeds en graag tot ziens
Wilhelmus de zingende Kerstman

… hoe kijk jij terug op de afgelopen tijd en vooruit naar komend jaar?

10 thoughts on “Wat een jaar! Als Wilhelmus de zingende Kerstman wens en zing ik jullie graag het allerbeste toe!

 1. Dankjewel Wilhelmus voor alle goede tips die ik van jou ontvangen heb. Sinds kort heb ik een eigen muziek programma op http://www.tynaarlolokaal.nl. Dat is op iedere vrijdag ochtend van 11-12 uur. MUZIEK MET HARRY. Dan draai ik bekende meest Nederlands talige muziek van vroeger voor de ouderen in de gemeente Tynaarlo. Hartelijke groeten Harry Wessels

 2. lieve Wilhelmus,
  Dank je voor alle fijne muzikale mails en ideeën dit jaar.
  We gaan er met zijn allen vol goede moed tegenaan in het komende jaar!
  Hans

 3. Lieve Kerstman, bedankt voor je goede wensen en ik hoop dat 2021 een veel, maar dan ook veel beter jaar wordt dan 2020. Houd je gezond en vermaak mensen met je mooie muziek.
  Corrie Caminada-Taal

 4. Dit is een tijd van ‘de boel omgooien’, en alleen de creatieve en moedige ondernemers, op welk gebied dan ook, zullen een kans hebben en vooral zien hoe verder. Jouw aanpak is dapper en vindingrijk en derhalve een mogelijkheid biedend om ‘het hoofd boven coronawater’ te kunnen houden..Succes Wim.

 5. Ik heb het gezien jij ook een.fijne Kerst en een heel goed nieuw jaar. Corona is niet leuk maar wat je doet dat doe je goed. Hou vol he! Ik heb u wel eens gezien op de Bremhorst toen was er liedjesbingo. Dat was ook heel leuk maar dit kan nu even niet. Ik wens jou fijne dagen en zet hem op he, groeten Cecilia

  • Beste Cecilia, wat leuk om te horen dat je er ook bij was in de Bremhorst met de Sinterklaas liedjesbingo. Nu bijna niet meer voor te stellen met zoveel mensen bij elkaar. Fijne dagen en alle goeds en graag tot ziens, Wilhelmus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.