01 mrt

Wat een feest SeniorenCarnaval in Utrecht 2014

De_Oranje_Man-20Het liep al snel vol in het Vechthuis en de sfeer zat er direct goed in toen Boerenkapel De Blaaskinkels  begon te spelen.  Wat een ontzettend gevarieerd programma deze middag door de invulling van verschillende carnavalsverenigingen. Heel erg leuk! Iedereen deed wel iets. Zo waren er  “Ramses Shaffy en Liesbeth List”,  prachtige dansoptredens van Dansgarde D’Opsnaaiers en ook een soort Holland medley met als bijzondere gast de Koningin. Stadsprins Martijn XXXVII met zijn hofdame Tanya en zijn adjudant René zorgden dat velen meeliepen in de polonaise en tussendoor zorgde “onemanorkest Dennis” steeds voor de juiste muziek.

Zelf speelde ik deze middag als De Oranje Man  2 sets met Hollandse Liedjes van vroeger. Een feest van herkenning voor velen. “Breng eens een zonnetje onder de mensen”, “Oh wat ben je mooi”, “Tulpen uit Amsterdam”, “Spring maar achterop” en “Sophietje”. Een dame was zelfs zo enthousiast dat ze bijna hele tijd stond, meezong en klapte. Zo leuk om te zien hoe zij en ook anderen genoten van de vele bekende liedjes van vroeger tijdens dit Seniorencarnaval.

Ik was onder de indruk van de grote variëteit aan acts die middag. Ik heb genoten, het was een feest en mooi om te zien hoe de vele vrijwilligers en werkelijk iedereen hun best doen om er iets heel moois van te maken!

Hoor graag nog “liedjes van vroeger” waar jullie helemaal blij van worden en die absoluut niet mogen ontbreken zodat ik die een volgende keer kan toevoegen.

Fijne dag en graag tot ziens!

Wilhelmus De Oranje Man

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *