01 feb

Deelname TV Man bijt Hond NCRV – De Oranje Man – Lied voor de Utopianen

De Oranje Man Bijt Hond

Afgelopen vrijdag 10-1-14 werd ik in de ochtend benaderd door Man Bijt Hond. Na razendsnel schakelen stond ik ineens een uur later met de  TV ploeg te filmen midden in Laren. Daarna gingen we op zoek naar het terrein van Talpa / Utopia dat ergens in de omliggende bossen moest zijn.

Na het nodige zoekwerk rond Hilversum, Laren, Blaricum en rondvragen kwamen we  tenslotte aan bij Utopia. Helaas liet de beveiliging ons niet verder en gingen wij langs het hele lange hekwerk op zoek naar een gaatje. Helaas hermetisch afgesloten.

Ondanks dat het niet lukte om binnen te komen werd het toch een hele leuke uitzending. Ik vond het een feest om aan mee te werken. Wat een heerlijke positieve manier van TV maken. Samen met Heidi, Aryan en Vincent hadden we een hele mooie dag met heerlijke spontane ontmoetingen met toevallige voorbijgangers.

http://www.manbijthond.nl/fragmenten/een-lied-voor-de-utopianen

“De inwoners van Utopia, het nieuwe tv-programma van John de Mol, hebben geld nodig om hun nieuwe wereld op te bouwen. Na betaalde rondleidingen, zijn ze nu op zoek naar iemand die hen wil helpen om een tophit te maken. Iemand die deze oproep meteen heeft opgepakt, is Wilhelmus Hoekstra, alias De Oranje Man”

Ik hou van dit soort acties. Dus heeft u ook een leuk idee waar ik u mogelijk bij zou kunnen helpen? Neem gewoon contact op, ook al is het kort dag en we maken er ook vast iets moois van!

Veel kijkplezier!

Wilhelmus Hoekstra – De Oranje Man

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *