13 jun

Optreden cultuurinactie De Oranje Man bij Paul de Leeuw en stuur gratis filmpje liedje Vaderdag – corona proof optredens

Cultuurinactie Wilhelmus de Oranje Man te gast bij Paul de Leeuw
Optreden 3 juni 2020 bij Paul de Leeuw ivm #cultuurinactie Het belang van cultuur voor alle ouderen en mensen met een beperking omdat cultuur mensen samen brengt. Er is veel eenzaamheid en ieder mens wil graag gezien worden, of je nou bewoner, client, personeel of vrijwilliger of directeur bent. Muziek is vaak de sleutel tot contact en als ik er aan bij kan dragen om hoe ingewikkeld soms ook toch het contact tot stand te brengen voel ik mij een gelukkig mens. Was een grote wens van mij om juist bij Paul de Leeuw in het programma te komen omdat ik grote bewondering heb hoe hij met kwetsbare mensen omgaat en dan zijn ego opzij weet te zetten. Ik vergeet nooit zijn uitzending met Rene Kleijn die mij enorm raakte.
Het Cultuurinactie programma kwam beetje in tijdnood maar ik kon toch 2 korte stukjes spelen “Ik steek mijn kop liever in het zand” (want waar zal het heen gaan met deze Corona tijd) en uiteindelijk gaat het maar om 1 ding: Echte aandacht voor elkaar! ’t Zijn de kleine dingen die het doen.


Vaderdagcadeau: Beste lieve vader, Speciaal voor jou dit liedje
Zondag 21 juni is het Vaderdag en wat geef je iemand die alles al heeft? Precies aandacht! Laten merken hoe blij je met hem bent! Na het succes van de Moederdagfilmpjes heb ik nu ook het filmpje voor Vaderdag online gezet.

Kopieer heel eenvoudig onderstaande link om direct door te sturen naar je vader
https://www.de-oranje-man.nl/gratis-cadeau/vader-dit-liedje-is-speciaal-voor-jou/

Wil je iemand anders in het zonnetje zetten?
Stuur nu je vader, opa, broer, zoon, man, vriend, leraar, meester, coach, collega of vrijwilliger zo’n persoonlijk filmpje om te laten zien hoe blij je met hem bent! Voor totaal overzicht van de op dit moment beschikbare filmpjes zie: https://www.de-oranje-man.nl/gratis-cadeau/

(LET OP! in het filmpje staat nog de verwijzing naar de site: het persoonlijk cadeau . nl Het was ooit de bedoeling om hier al mijn filmpjes te plaatsen en aan te bieden. Ik was uiteindelijk meer bezig met techniek en wetgeving dan met muziek maken en dat is als artiest niet de bedoeling. Ik heb de site toen opgeheven en er staat nu totaal iets anders – hier heb ik niets mee te maken) Nu biedt ik de filmpjes gewoon gratis aan via mijn site of youtube.)

Buiten optredens binnentuinen en Corona proof
De afgelopen weken met het mooie weer weer volop aan optreden bij instellingen voor mensen met een beperking en woonzorgcentra.
Ik heb ook speciaal voor deze buitenoptredens een mobiele versterker gebouwd op accu zodat ik direct overal kan spelen zonder snoeren en ook weer direct verder kan naar de volgende plek 100 of 200 m verderop. Wat is dat een uitkomst heb ik gemerkt. Want ook bij vragen “kun je hier om de hoek over dat zandpaadje bij die balkonnetjes ook nog even een nummer spelen” zei ik volmondig ja Ik pak mijn versterker op en loop zo over schelpenpaadje of wat dan ook naar de plek en kan direct verder spelen.
Inmiddels ook alweer binnenoptredens geboekt voor september oktober en dan komt de “Corona proof” vraag voor kwetsbare groepen. Ik hou vanzelfsprekend zoveel mogelijk afstand en ben op dit moment testjes aan het doen om te spelen met een mondkapje voor of een speciaal gezichtsmasker. Voor de laatste nieuws hierover zie: Corona proof Covid19 optredens Troubadour Wilhelmus De Oranje Man

Pas goed op jezelf en de mensen om je heen!
Ik ben heel benieuwd wat de toekomst brengen zal en wens je alle goeds in deze surrealistische tijd!

Laat me weten of je het Vaderdagfilmpje een leuke actie vindt en hoor graag aan wie jij een filmpje wil sturen!

Graag tot ziens,
Wilhelmus de Oranje Man

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *