25 mrt

Hoe heeft u het optreden / de samenwerking met “Wilhelmus De Oranje Man” ervaren?

Ik kan van alles vertellen maar ik heb gehoord dat het veel beter is om dat door u zelf te laten zeggen. U kunt mij dus enorm helpen door hier uw persoonlijke ervaringen te delen over een optreden, voorstelling of samenwerking met “De Oranje Man” zodat anderen dat ook kunnen lezen

Tijdens mijn optredens wil ik graag laten zien hoe ik op een positieve enthousiaste & stijlvolle manier tegen de wereld aankijk en neem ik zowel jong als oud graag mee in deze  belevingswereld. Dit door middel van liedjes, acts of eigen(wijze) van presentatie. Op mijn manier probeer ik zo bij te dragen aan een positievere en mooiere wereld.

Ik vind het heel fijn om uw reacties te lezen want zelf zie ik meestal wel heel scherp wat beter had gekund en heb dan minder oog voor hoe ontzettend leuk het eigenlijk was. Ook vind ik het fijn om te lezen wat voor u nou zo bijzonder was, daar word ik blij van.

1. Algemeen: Bent u tevreden over de samenwerking en vond u het geslaagd?
2. Bijzonder: Wat is u meest opgevallen of bijgebleven?
3. Elke keer een beetje beter: Wat zou anders/beter kunnen?
4. Enthousiasme: Zou u “De Oranje Man” bij een vriend of collega aanbevelen?

Ik ben heel benieuwd en bij voorbaat dank voor alle reacties!
*Onderaan deze pagina na alle berichten kunt u zelf uw reactie achterlaten.
Wilhelmus Hoekstra – De Oranje Man

339 thoughts on “Hoe heeft u het optreden / de samenwerking met “Wilhelmus De Oranje Man” ervaren?

 1. Wilhelmus is een ervaren artiest, hoe hij de mens heel persoonlijk weet te benaderen, heel knap.
  Doordat Wilhelmus door de zaal loopt is het contact intenser en weet hij met zijn leuke verhalen iedereen te boeien.

 2. Het Liedjesbingo optreden in een kleinschalig wooncomplex voor mensen met dementie was geweldig! ontzettend leuk om te zien hoe de “verscholen” mens weer te zien was. iedereen deed erg enthousiast mee! Helaas kunnen we geen foto’s meesturen, we hebben er genoeg maar i.v.m de wet op de privacy niet mogelijk. Ook de zorg waren blij met het optreden. Wilhelmus kreeg als compliment dat zijn stem erg rustig en warm was, ook de grapjes tussendoor vielen goed in de smaak.

 3. Groots was de middag dat Wilhelmus kwam, heel fijn waren de mappen met teksten zodat iedereen mee kon zingen.
  Wilhelmus zong en speelde gitaar de interactie tussen Wilhelmus en onze zusters was geweldig we hebben allemaal erg genoten.
  Hartelijke groeten namens Zusters van Liefde verpleeghuis

 4. Op 29 Mei kwam de oranje man voor de 2de keer bij ons op de groep.
  Ook dit jaar weer een groot succes, de bewoners hebben weer volop genoten.
  Bedankt Wilhelmus!!!!

  Bewoners Elver/gehandicaptenzorg.

 5. Wilhelmus komt, ziet en overwint! Elk jaar organiseert de Lionsclub Soestdijk een high tea voor een aantal bewoners van Daelhoven in Soest. Ook dit jaar en Wilhelmus de Oranjeman was daarbij. Anderhalf uur onderhoudend zingen, praten, grapjes maken en improviseren. Andere jaren nam na een uur de aandacht van de aanwezige bewoners af, maar dit jaar niet. Integendeel, het enthousiasme, plezier en het meezingen nam eerder toe dan af. Dank Wilhelmus voor je het plezier en ontspanning dat je alle aanwezigen bood. Volgend jaar weer!

 6. We hebben een erg mooie slotavond van onze vakantieweek Ouderen in het Rooseveldpaviljoen gehad op vrijdagavond 7 juni. De gasten waren erg enthousiast.
  Voor herhaling vatbaar!

 7. Wat een feestje: Mede dankzij Wilhelmus heeft mijn moeder haar verjaardag van haar leven mogen beleven. Die lieverd is 90 jaar geworden en heeft genoten. De bijdrage van Wilhelmus was aanzienlijk wat ik knap vond was dat de interactie met het publiek hem van nature afgaat. Zowel de kleinkinderen als de oudste gast (102 jaar) weet hij met het grootste gemak bij het feestje te betrekken.
  Wilhelmus nogmaals dank voor je mooie werk op deze mooie dag.

 8. Op 5 mei kwam Wim, Wilhelmus, als hij optreedt, op zijn eigen aanstekelijke wijze bekende Hollandse en Engelse liedjes zingen. Hij combineerde dit met liedjesbingo en prijsjes. Een gouden combinatie voor de bezoekers en bewoners van ons buurthuis! Dank voor je vrolijke, originele optreden Wilhelmus! Je brengt met al je oranje energie echt even de zon in huis!

 9. Wat een mooie middag heeft Wilhelmus er van gemaakt in de Klarinet !

  Een gevarieerd muziek programma, leuke meezing liedjes gecombineerd met een gezellige bingo. De bezoekers hebben ervan genoten, met op het laatst nog een spontane polonaise door de zaal.
  Wilhelmus loopt rond, maak vrolijk contact met de bezoekers, kan erg goed inspelen op onverwachte situaties en maakt er een geanimeerde middag van.

  De bezoekers van de Klarinet in Soest kijken uit naar zijn volgende optreden !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *