25 mrt

Hoe heeft u het optreden / de samenwerking met “Wilhelmus De Oranje Man” ervaren?

Ik kan van alles vertellen maar ik heb gehoord dat het veel beter is om dat door u zelf te laten zeggen. U kunt mij dus enorm helpen door hier uw persoonlijke ervaringen te delen over een optreden, voorstelling of samenwerking met “De Oranje Man” zodat anderen dat ook kunnen lezen

Tijdens mijn optredens wil ik graag laten zien hoe ik op een positieve enthousiaste & stijlvolle manier tegen de wereld aankijk en neem ik zowel jong als oud graag mee in deze  belevingswereld. Dit door middel van liedjes, acts of eigen(wijze) van presentatie. Op mijn manier probeer ik zo bij te dragen aan een positievere en mooiere wereld.

Ik vind het heel fijn om uw reacties te lezen want zelf zie ik meestal wel heel scherp wat beter had gekund en heb dan minder oog voor hoe ontzettend leuk het eigenlijk was. Ook vind ik het fijn om te lezen wat voor u nou zo bijzonder was, daar word ik blij van.

1. Algemeen: Bent u tevreden over de samenwerking en vond u het geslaagd?
2. Bijzonder: Wat is u meest opgevallen of bijgebleven?
3. Elke keer een beetje beter: Wat zou anders/beter kunnen?
4. Enthousiasme: Zou u “De Oranje Man” bij een vriend of collega aanbevelen?

Ik ben heel benieuwd en bij voorbaat dank voor alle reacties!
*Onderaan deze pagina na alle berichten kunt u zelf uw reactie achterlaten.
Wilhelmus Hoekstra – De Oranje Man

312 thoughts on “Hoe heeft u het optreden / de samenwerking met “Wilhelmus De Oranje Man” ervaren?

 1. 12 oktober is de Oranje man bij ons geweest bij De Zonnebloem stad Utrecht met de liedjesbingo. Geweldig optreden was dit en wat hebben de mensen allemaal genoten. Zeker voor herhaling vatbaar !!

 2. Beste Wilhelmus, De deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem, Bennekom hebben genoten van je performance. Op 24 september kwam de regen met bakken uit de hemel maar de Oranje Man bracht de zon in huis met alle mooie liedjes en verhalen. Dankjewel!!

 3. Op de 100ste verjaardag van mijn vader , de Oranje Man uitgenodigd, dit was een heel goede keuze , wat hebben wij genoten van zijn optreden , de moeite waard, een aanrader !!
  Nogmaals bedankt .

 4. Beste Wilhelmus, ontzettend bedankt voor je waardevolle bezoek als De Oranjeman aan ons Woonzorgpark Willem van den Bergh. Niet alleen je enorme repertoire aan liedjes maakte indruk, maar vooral de manier waarop je afstemde en contact maakte met onze verschillende doelgroepen. Je wist ze te raken door je muziek en door wie je bent. Dankjewel!

 5. 7 juli hebben wij op onze zomerdag heerlijk kunnen genieten van onze Oranje Man.
  De cliënten van Zuidwester kunnen geen feest meer vieren zonder het optreden van de Oranje Man.
  De sfeer zit er al in als de auto voorrijd.

  • Hi Nelleke, dankjewel en inderdaad het is haast een traditie zo ondertussen. Zo fijn om weer de inmiddels vele bekende gezichten te zien. Het was weer geweldig. Graag tot ziens! Wilhelmus de Oranje Man.

 6. Afgelopen week hadden wij de Oranje man bij een bedrijfsfeest. De sfeer zat er goed in en de mensen waren lekker enthousiast!

 7. Wilhelmus heeft tijdens onze bruiloft een aantal hele leuke liedjes gezongen. Iedereen zong uit volle borst mee, waardoor de stemming er meteen in zat. Deze Oranje Man heeft een prachtige stem en dito uitstraling! Ik zou een optreden van hem zeker aanraden!

  • Hallo Irene, Dankjewel voor je enthousiaste reactie. Ik vond het een waar feest om samen met jullie gasten er iets moois van te maken op de prachtige locatie! Graag weer tot ziens! Wilhelmus

 8. Afgelopen week hadden wij de liedjes bingo voor de bewoners van Careyn Hart van Groenewoud.
  Dit was zowel voor de bewoners van somatiek als voor de PG bewoners.
  Bewoners genoten hier ontzettend van.
  Het was mooi om te zien dat de bewoners meezongen met de liederen en contact maakten met elkaar.
  Bewoners gaven aan nog nooit zo’n leuke middag gehad te hebben.
  Kortom een erg geslaagde dag !

 9. In het Algemeen was iedereen laaiend enthousiast over het optreden van de Oranje man.
  Wat ik zelf bijzonder vond is het gemak waarmee hij alle liedjes van de verzoekliedjeslijst a-la-carte op verzoek kon spelen.
  Alle liedjes waren super goed te volgen en soms iets sneller dan het origineel, maar dat was niet storend.
  Ik zou zeker iedereen die mij vraagt wat moet ik nu op mijn feestje de Oranje Man van harte aanbevelen.

  • Hallo Liesbeth, dankjewel en wat leuk om te horen dat het feest voor je schoonmoeder die 90 werd zo goed is bevallen. Ik speel inderdaad al die 150 liedjes uit mijn hoofd zodat ik mijn aandacht bij de mensen kan houden. Daar let ik heel erg op en zo is er veel meer ruimte voor echt contact. Fijne dag en graag tot ziens! Wilhelmus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *