25 mrt

Hoe heeft u het optreden / de samenwerking met “Wilhelmus De Oranje Man” ervaren?

Ik kan van alles vertellen maar ik heb gehoord dat het veel beter is om dat door u zelf te laten zeggen. U kunt mij dus enorm helpen door hier uw persoonlijke ervaringen te delen over een optreden, voorstelling of samenwerking met “De Oranje Man” zodat anderen dat ook kunnen lezen

Tijdens mijn optredens wil ik graag laten zien hoe ik op een positieve enthousiaste & stijlvolle manier tegen de wereld aankijk en neem ik zowel jong als oud graag mee in deze  belevingswereld. Dit door middel van liedjes, acts of eigen(wijze) van presentatie. Op mijn manier probeer ik zo bij te dragen aan een positievere en mooiere wereld.

Ik vind het heel fijn om uw reacties te lezen want zelf zie ik meestal wel heel scherp wat beter had gekund en heb dan minder oog voor hoe ontzettend leuk het eigenlijk was. Ook vind ik het fijn om te lezen wat voor u nou zo bijzonder was, daar word ik blij van.

1. Algemeen: Bent u tevreden over de samenwerking en vond u het geslaagd?
2. Bijzonder: Wat is u meest opgevallen of bijgebleven?
3. Elke keer een beetje beter: Wat zou anders/beter kunnen?
4. Enthousiasme: Zou u “De Oranje Man” bij een vriend of collega aanbevelen?

Ik ben heel benieuwd en bij voorbaat dank voor alle reacties!
*Onderaan deze pagina na alle berichten kunt u zelf uw reactie achterlaten.
Wilhelmus Hoekstra – De Oranje Man

250 thoughts on “Hoe heeft u het optreden / de samenwerking met “Wilhelmus De Oranje Man” ervaren?

 1. Als zelfstandige audicienwinkel wilden wij graag onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en dat wilden we graag vieren. Via het internet zijn we terecht gekomen bij Wilhelmus de Oranje Man. Het was in een kleine setting en erg gezellig. Wilhelmus weet zijn publiek te raken met zijn mooie persoonlijke verhalen die hij tussendoor de liedjes verteld. Dat zorgt voor een band wat weer zijn effect heeft dat iedereen uiteindelijk meezingt. Het was dan ook een geweldige middag en nog belangrijker, de klanten vonden het ook geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar dus! Van het begin tot het eind verliep de communicatie erg prettig waarbij ik Wilhelmus alleen maar van harte kan aanbevelen voor feesten, partijen maar dus ook voor de wat kleinere gezelschappen. Wilhelmus maakt er toch wel een feest van!

 2. Afgelopen vrijdagmiddag 21 mei 2022 bij Van der Werf Horen in Heemstede. Wat een heerlijke middag, liedjes bingo. We hebben gezongen, gelachen, gedanst, verhalen met elkaar gedeeld. De manier waarop jij, Wilhelmus contact legt met de mensen is bijzonder, er ontstaat een sfeer waarbij iedereen zich vrij en op z’n gemak voelt. Allerlei liedjes passeren de revue, voor elk wat wils. En niet onbelangrijk, je hebt een hele fijne stem. Ik vroeg aan mijn partner, die spontaan in het zonnetje werd gezet omdat hij jarig was, “hoe zou jij deze middag omschrijven”? Hij antwoordde: “ in één woord geweldig”.

 3. Na lange tijd weer een feestje mogen vieren met onze clienten en verwanten. Een bijzonder feestje voor twee collega`s de met pensioen gingen.
  Het was een mooie middag. De collega`s houden er niet van om in de belangstelling te staan, maar je wist het zo te brengen dat het niet ongemakkelijk was. In een kort tijdsbestek wist je van iedereen de namen en kon je die ook blijven herhalen. Petje af. De clienten werden ieder op hun eigen manier meegenomen in deze muzikale middag. Er is van A tot Z genoten.

 4. Het 2,5-jarige jubileum van Langeveldshof in Lisse werd opgevrolijkt met herkenbare liedjes van Willem Hoekstra, bekend als de Oranje Man. (Foto: Ineke van Koningshoven)
  Zie stuk in Lisser Nieuws https://www.lissernieuws.nl/nieuws/algemeen/75287/langeveldshof-viert-jubileum-op-locatie-lisse?fbclid=IwAR1BheVGlxJQfmcqkAAxdW7F5gJ1QJr-5FkNlh6Na7cZ_Czhnrvw-7s1QRY
  Langeveldshof viert jubileum op locatie Lisse
  ma 4 apr 2022, 17:00
  “Wat was dit een gezellige middag. We hebben genoten van de gezelligheid, de muziek, de heerlijke hapjes en drankjes. Ik heb zelfs nog even een rock-’n-roll gedanst. Wat een feest”, zo luidde de reactie van een mevrouw die na afloop heel tevreden was over het feest dat ter gelegenheid van het 2,5 jaar bestaan van Langeveldshof op zaterdagmiddag 2 april in De Oude School in Lisse werd gevierd.

  Door Ineke van Koningshoven

  Deelnemers en vrijwilligers van Ontmoetingscentrum Langeveldshof werden rond de klok van 14.00 uur hartelijk welkom geheten in de knusse ruimte in de school door bestuurder Susan Langeveld. Zij vertelde kort over de geschiedenis en de doelen van Langeveldshof. Zij liet eveneens weten dat de catering was verzorgd door de mensen van het Raamwerk.
  Na deze korte inleiding was het de beurt aan Willem Hoekstra, artiestennaam “De Oranje Man”, om het publiek te vermaken. En dát kon hij: Zijn vrolijke, ouderwetse meezingnummers, gelardeerd met de nodige humor, zorgden er al direct voor dat de stemming er goed in zat. Het thema van die middag: Bekijk ’t leven van de zonnige kant, kwam zeker naar voren toen de hele zaal deze hit van Monty Python (Always Look On The Bright Side Of Life) uit volle borst mee zong.
  Het was een genot om zowel deelnemers als vrijwilligers gade te slaan en er even een praatje mee te maken. Eén ding werd duidelijk: Langeveldshof stimuleert contact tussen jong en oud, helpt mee aan bestrijding van eenzaamheid en ondersteunt het gezonder ouder worden. De slogan op de flyer “iedere dag mag een feestje zijn” werd dus op 2 april meer dan bewezen. De blije, vrolijke gezichten en de lachsalvo’s van de bezoekers waren daar een duidelijk bewijs van.

 5. Dit is de tweede maal dat wij de Oranje Man hebben mogen verwelkomen. Elke keer weer een enorm feest van herkenning voor alle bewoners. Iedereen zong gezellig mee en de liedjes-bingo was een hit.

 6. Blije gezichten bij liedjesbingo Zonnebloem in Eigen Herd

  UDEN | De zaal van Eigen Herd Uden stroomde afgelopen zaterdagmiddag vol met opgewekte gezichten van bijna negentig Zonnebloemgasten. De aanwezige vrijwilligers ontvingen hen met open armen voor de eerste ontspanningsmiddag na lange tijd. En een heerlijke ontspanningsmiddag werd het! Hiervoor stond Wilhelmus de Oranje Man garant. Na de opening, een kopje koffie met vlaai en zijn introductie, was de in volledig oranje outfit gestoken entertainer helemaal in zijn element. Er werden bingokaarten en oranje pennen uitgedeeld waarna het feest kon beginnen.
  door Gerard van der Hoeven
  Met zijn leuke concept van gitaarmuziek, zang en een bingokaart met de verschillende titels van de liedjes die hij zong, praatte de Oranje Man de middag aan elkaar. De vrolijke en herkenbare liedjes zorgden voor veel plezier en soms leidde dit tot een ‘valse’ bingo. Dan moest je zelf een liedje zingen. Zo speelde Wilhelmus op een heel plezierige manier in op de reactie van zijn publiek. De eerste goede ‘bingo’ was voor Ans van der Harst. Vrijwilliger Annie van Duynhoven werd door de Oranje Man gepresenteerd als de vrouw die de lekkere prijsjes uit mocht delen. Die gingen er zo snel doorheen dat de voorraad chocolade eitjes tussendoor aangevuld moest worden. Na ruim 2 uur amusement kwam er toch weer een eind aan deze middag. Het resultaat: de 90 opgewekte gezichten vertoonden bij vertrek een brede glimlach. https://www.kliknieuws.nl/regio/uden/human-interest/191065/blije-gezichten-bij-liedjesbingo-zonnebloem-in-eigen-herd

 7. 3 december was bij ons te gast, De Zingende Sinterklaas, wat een geweldige middag hebben onze bewoners , maar ook wij weer mogen beleven. Wilhelmus komt ieder jaar bij ons een optreden verzorgen, eerst gewoon als Oranjeman, vorig jaar als Zingende Kerstman, en dit jaar hadden wij gewoon een echte zingende Sinterklaas. Wilhelmus, jij brengt rust en sfeer in huis en dat waarderen wij enorm…de bewoners zijn dol op jou, en stiekem wij ook 🙂 Ga zo door, en wij gaan je zeker volgend jaar weer boeken….lieve groet Ingrid en Annemarie (Careyn Torenhoeve)

 8. Hij deed het heel leuk als de Zingende Kerstman! Wilhelmus deed erg z’n best om iedereen op z’n gemak te stellen. Hij heeft een rustige uitstraling wat goed bij een kerstman past. Hij heeft uit zichzelf het zingen met een spatscherm aangeboden, wat wij heel coulant vonden. Ik heb gemerkt dat de bewoners onwijs genoten hebben, dat is het belangrijkste!
  *****

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *