25 mrt

Hoe heeft u het optreden / de samenwerking met “Wilhelmus De Oranje Man” ervaren?

Ik kan van alles vertellen maar ik heb gehoord dat het veel beter is om dat door u zelf te laten zeggen. U kunt mij dus enorm helpen door hier uw persoonlijke ervaringen te delen over een optreden, voorstelling of samenwerking met “De Oranje Man” zodat anderen dat ook kunnen lezen

Tijdens mijn optredens wil ik graag laten zien hoe ik op een positieve enthousiaste & stijlvolle manier tegen de wereld aankijk en neem ik zowel jong als oud graag mee in deze  belevingswereld. Dit door middel van liedjes, acts of eigen(wijze) van presentatie. Op mijn manier probeer ik zo bij te dragen aan een positievere en mooiere wereld.

Ik vind het heel fijn om uw reacties te lezen want zelf zie ik meestal wel heel scherp wat beter had gekund en heb dan minder oog voor hoe ontzettend leuk het eigenlijk was. Ook vind ik het fijn om te lezen wat voor u nou zo bijzonder was, daar word ik blij van.

1. Algemeen: Bent u tevreden over de samenwerking en vond u het geslaagd?
2. Bijzonder: Wat is u meest opgevallen of bijgebleven?
3. Elke keer een beetje beter: Wat zou anders/beter kunnen?
4. Enthousiasme: Zou u “De Oranje Man” bij een vriend of collega aanbevelen?

Ik ben heel benieuwd en bij voorbaat dank voor alle reacties!
*Onderaan deze pagina na alle berichten kunt u zelf uw reactie achterlaten.
Wilhelmus Hoekstra – De Oranje Man

236 thoughts on “Hoe heeft u het optreden / de samenwerking met “Wilhelmus De Oranje Man” ervaren?

 1. Een muzikaal optreden voor de bewoners en collega’s van De Heygraeff en de vrijwilligers van MSD!
  Vanaf de eerste muziektoon komt er een glimlach op de gezichten en geniet iedereen van de heerlijke meezingers. Staan ze heerlijk mee te dansen of liggen ze met hun oor voor de box. Aangepast optreden later die middag voor degene die op de groep bleven. Een rustig optreden met meer individuele beleving. Wilhelmus is voor alle doelgroepen kijkt heel goed wat de vraag is en waar behoefte aan is.
  Wat een heerlijke middag was het! Elke keer weer een geslaagd feest! Tot de volgende keer

 2. Beste Wilhelmus,
  Dank voor jouw geweldige bijdrage aan het 90-jarig bestaan van het Anna Ziekenhuis. Het begon al met je geweldige uitstraling in je oranje pak, waar je van top tot teen over hebt nagedacht. Je wist een supersfeer te creëren, en betrok iedereen persoonlijk bij je muziek. Je had zelfs een speciaal ‘Annalied’ voorbereid! Het was een lange dag, maar je bleef onvermoeid zingen, muziek maken en mensen enthousiasmeren. Het was geweldig: graag tot een volgende keer!

 3. De communicatie voorafgaand aan het optreden hebben wij als prettig ervaren. Wilhelmus dacht mee en samen kwamen we tot een mooi geheel. Wilhelmus maakt op een vriendelijke, grappig en gezellig manier contact met de groep als geheel, maar ook individueel weet hij mensen te raken. De bewoners hebben genoten en daar genieten wij dan weer van!

 4. Welzijnsorganisatie Versa Welzijn heeft De Oranjeman gevraagd om in de gemeente Gooise Meren een tourtje te maken. Met onze Tuktuk als vervoermiddel heeft hij op allerlei plekken inwoners heel blij gemaakt met zijn vrolijke muziek, voor winkelend publiek, op pleintjes, voor grote en kleine mensen, ook op terrassen van zorgcentra en cafés, overal waar hij de mensen maar blij kan maken met zijn muziek. Herkenbare liedjes met een hoog meezing gehalte, aanstekelijk gespeeld. Het was een fantastische middag, en ook de aanloop er naartoe wat betreft communicatie en samenwerking is uitstekend bevallen. Aanrader!

 5. De voorbereiding van de versiering maken is eigenlijk al een feest. Maar als Wilhelmus Hoekstra De Oranje Man echt in the house is dan gebeurd er iets. Bewoners gaan vanaf de eerste noot de dansvloer op. Worden door Wilhelmus echt meegenomen met een muzikale reis door de de tijd. En doordat deze Topper ook naar de mensen toegaat en echte aandacht heeft voor iedereen, wordt hij hier bij Lieven de Key op handen gedragen. In de zaal, op de huiskamers of in de tuin werkelijk iedereen geniet met een grote G. Zingt uit volle borst mee of waagt een dansje. Wilhelmus ik weet niet hoe jij het doet maar jij laat iedere keer STRALENDE bewoners achter. DANKJEWEL weer voor deze super middag en heel graag tot snel!

  • Jacqueline, dankjewel voor deze mooie woorden. Wat was het weer fijn om bij jullie te zijn en te zien wat je teweeg kan brengen als iedereen zijn best doet om er het mooist mogelijke van te maken. Aandacht en contact, prachtig! Graag tot ziens! Wilhelmus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *