25 mrt

Hoe heeft u het optreden / de samenwerking met “De Oranje Man” ervaren?

Ik kan van alles vertellen maar ik heb gehoord dat het veel beter is om dat door u zelf te laten zeggen. U kunt mij dus enorm helpen door hier uw persoonlijke ervaringen te delen over een optreden, voorstelling of samenwerking met “De Oranje Man” zodat anderen dat ook kunnen lezen

Tijdens mijn optredens wil ik graag laten zien hoe ik op een positieve enthousiaste & stijlvolle manier tegen de wereld aankijk en neem ik zowel jong als oud graag mee in deze  belevingswereld. Dit door middel van liedjes, acts of eigen(wijze) van presentatie. Op mijn manier probeer ik zo bij te dragen aan een positievere en mooiere wereld.

Ik vind het heel fijn om uw reacties te lezen want zelf zie ik meestal wel heel scherp wat beter had gekund en heb dan minder oog voor hoe ontzettend leuk het eigenlijk was. Ook vind ik het fijn om te lezen wat voor u nou zo bijzonder was, daar word ik blij van.

1. Algemeen: Bent u tevreden over de samenwerking en vond u het geslaagd?
2. Bijzonder: Wat is u meest opgevallen of bijgebleven?
3. Enthousiasme: Zou u “De Oranje Man” bij een vriend of collega aanbevelen?
4. Elke keer een beetje beter: Wat zou anders/beter kunnen?

Ik ben heel benieuwd en bij voorbaat dank voor alle reacties!
*Onderaan deze pagina na alle berichten kunt u zelf uw reactie achterlaten.

Wilhelmus J. Hoekstra – De Oranje Man

233 thoughts on “Hoe heeft u het optreden / de samenwerking met “De Oranje Man” ervaren?

 1. Wat een feestje als de oranjeman komt. Hij maakt grapjes met bewoners b.v. over hun favoriete voetbalclub, doet net of hij het lied van de tegenstander zingt en o wat een verrassing als hij dan toch het juiste clublied zingt. Alleen maar complimenten. Het was een feest om hem op ons zomerfeest te hebben. Echt een aanrader.

 2. Wat was het weer een feest! Dankzij de Oranjeman werd iedereen gezien, gehoord en betrokken waardoor er een levendige sfeer ontstond. De combinatie met Peter van versepoffertjes.nl, muziek en gezelligheid van de Oranjeman én fantastisch weer maakte het een waar festijn. Nog steeds is dit alles het gesprek van de dag bij bewoners, familie en collega’s hier in ons verpleeghuis te Amstelveen. Wij hopen nog veel van deze momenten mee te maken. Hopelijk tot spoedig ziens Wilhelmus!

  • Dankjewel Jaymee, wat fijn om te horen en wat was het inderdaad een feest. Zo leuk om zo kort na de Liedjesbingo weer bij jullie te mogen spelen en nu in de prachtige binnentuin gecombineerd met heerlijke poffertjes. Ook ik heb genoten en graag tot ziens! Wilhelmus

 3. Hallo Wilhelmus,
  Donderdag 5 augustus hadden wij een feestje ivm het 8 jarig bestaan van de Torenhoeve.En door jou is het ook echt een feestje geworden. Onze bewoners hebben genoten van de liedjesbingo. Wat een blije gezichten !!!! Vandaag verschillende keren gehoord dat het gister zo leuk was en dat het jammer is dat het maar zo kort is. Dus ….. op naar de volgende keer. Maar voor nu ontzettend bedankt!

 4. Beste Wilhelmus,
  Op 18 juni is de Oranjeman bij woonzorgcentrum de Rijp in Bloemendaal geweest. Wat een bijzondere middag was dit. De keuze en variatie in de liedjes die jij zong en speelde was perfect. Wat Engelse songs en Nederlandse meezingers. De manier waarop jij contact maakt met mensen bij wie dit misschien wat lastiger is ging jou goed af, aftastend kijken hoe iemand reageert en hierop doorspelen. Er werd gedanst, gezongen en gelachen. En na zo’n rare tijd met corona hadden we dit allemaal nodig. Het voelde echt weer als ”normaal”. Wij hebben achteraf bewoners gesproken en ze waren unaniem: Dit was een geweldig optreden, en wat een enorm leuke man! Als het aan ons ligt ontvangen we jou graag nog een keer in ons mooie huis. Heel erg bedankt voor deze middag namens medewerkers en bewoners van de Rijp!

 5. Dag van de zorg 26 mei Bij Sovak
  Wat een gezellige middag weer met de Oranjeman. Medewerkers mochten een attentie op komen halen bij een kraampje, en daar verwelkomde je iedereen met je mooi liedjes.
  Het improviseren en inspelen met namen dat doe je echt fantastisch.
  Ook mochten we het nieuwe liedje ‘alles Doetertoe’ horen wat je speciaal heb gemaakt voor Ontmoeting café Doetertoe.
  Hoe trots kunnen we zijn als we als we vele namen horen van onze medewerkers en cliënten.
  En daarbij ben je ook nog eens een hele sympathieke lieve man 🙂
  We zien je altijd graag komen.

  • Hi Maggie, dankjewel! En ja liedjes met namen verzinnen is altijd mijn uitdaging en wat mooi dat we deze speciale versie voor Doetertoe heb kunnen maken. Ben heel benieuwd naar de gezichten als de mensen hun eigen naam horen als het nummer op Spotify komt en ik een volgende keer ben bij Doetertoe! Ik kom al zo lang met heel veel plezier bij jullie. Dus graag weer tot ziens!

 6. Hallo Wilhelmus.

  21 mei Ben je wezen optreden bij Villa Spes Nostra in Vleuten. mijn Dementerende Moeder werd 90 jaar. Voor Ons was het de tweede keer. 2 jaar geleden werd onze zoon ( met verstandelijke beperking 20 jaar). Ik vond het leuk om het verschil te zien.
  Voor de Corona met meer jong volwassenen, was het uitbundiger en veel interactie en liedjes naar wens.
  Nu met de oudere in de Coronatijd was het wat ingetogener.
  Maar ondanks dat het lastiger is met afstand houden weet je goed de sfeer te proeven en hiermee om te gaan.
  Interactie en reactie naar de bewoners toe was ook nu weer goed te merken .
  Met humor en leuke verhalen hebben we ook kunnen lachen en herinneringen kunnen ophalen.
  Allemaal Hebben ze ervan genoten en de sfeer was ook nu weer super gezellig.
  Bedankt en ik hoop je weer te ontmoeten op een volgend feestje.
  Groetjes Annemarie van der Grift.

  • Hallo Annemarie, dankjewel en inderdaad bijzonder zo 2de keer optreden voor jullie in totaal andere setting. Ik vind het altijd een uitdaging om er met elkaar het mooist mogelijke van te maken juist ook in bijzondere omstandigheden. Gezien de reacties hebben we er met elkaar weer iets moois van gemaakt! Graag tot ziens! Wilhelmus

 7. Afgelopen vrijdag 28 mei 2021 hebben wij Stichting Sint Jacob, locatie Meerhoeve in Haarlem de Oranjeman op bezoek gehad voor een buitenoptreden. Wat hebben onze bewoners genoten en gezellig meegezongen, de interactie was super. Ondanks het koude weer was het hartverwarmend en graag tot een volgend keer!!

 8. hallo Wilhelmus,
  Wat was het een gezellige middag 6 mei op Sparrenheide I.S.Z de Bug. Zo bijzonder in corona tijd. Wat hebben de bewoners genoten van jouw bijzondere optreden. de interactie met bewoners was heel bijzonder en werd erg gewaardeerd door iedereen. Ik zal het zeker aanbevelen bij collega`s en heb dat ook al gedaan hoor. Wie zien je vast nog een keer nogmaals bedankt. Groet Lucie.

  • Hallo Lucie, ja wat een mooie middag. Wat fijn dat weer toch goed meewerkte. Eerst nog even met de XXLparaplu boven mijn versterker maar daarna brak de zon door. Zo leuk ook om op al die verschillende plekken rondom het centrale gebouw te spelen. Gewoon versterker op pakken en weer door. Ik vond het ook erg leuk! Graag tot ziens. Wilhelmus

 9. Vanuit Bunninchem hebben de bewoners en personeel erorm genoten van het optreden. Het was een prettige intieme sfeer, want ondanks de afstand door corona voelde wij wel de warmte en saamhorigheid. Dit deed je met de leuke verhaaltjes tussendoor en de interactie met de bewoners. Erg leuk gedaan, Bedankt!

 10. Beste Wilhelmus,
  Afgelopen donderdag heb jij bij ons, op DAC Ruitersvaartseweg, opgetreden. Wat een feestje! Door Corona helaas in aparte groepen maar dat mocht de pret niet drukken. Elk groep voel jij goed aan en daar speel je dan ook super op in. Onze cliënten (en ook personeel) hebben genoten en waren zeer enthousiast. Er was maar een minpunt… het was echt te kort! Dus zeker tot een volgende keer!

  • Hallo Ilona, dankjewel voor je mooie bericht en wat was het weer bijzonder! Ik geniet zo van de onverwachte reacties en om daarop in te spelen. Het “Drommels drommels drommels” liedje dat ineens uit het niets ontstond bij de 2 clienten even apart dat tovert nu gelijk weer grote glimlach op mijn gezicht. Fijn dat het te kort was dus graag weer to snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *