25 mrt

Hoe heeft u het optreden / de samenwerking met “Wilhelmus De Oranje Man” ervaren?

Ik kan van alles vertellen maar ik heb gehoord dat het veel beter is om dat door u zelf te laten zeggen. U kunt mij dus enorm helpen door hier uw persoonlijke ervaringen te delen over een optreden, voorstelling of samenwerking met “De Oranje Man” zodat anderen dat ook kunnen lezen

Tijdens mijn optredens wil ik graag laten zien hoe ik op een positieve enthousiaste & stijlvolle manier tegen de wereld aankijk en neem ik zowel jong als oud graag mee in deze  belevingswereld. Dit door middel van liedjes, acts of eigen(wijze) van presentatie. Op mijn manier probeer ik zo bij te dragen aan een positievere en mooiere wereld.

Ik vind het heel fijn om uw reacties te lezen want zelf zie ik meestal wel heel scherp wat beter had gekund en heb dan minder oog voor hoe ontzettend leuk het eigenlijk was. Ook vind ik het fijn om te lezen wat voor u nou zo bijzonder was, daar word ik blij van.

1. Algemeen: Bent u tevreden over de samenwerking en vond u het geslaagd?
2. Bijzonder: Wat is u meest opgevallen of bijgebleven?
3. Elke keer een beetje beter: Wat zou anders/beter kunnen?
4. Enthousiasme: Zou u “De Oranje Man” bij een vriend of collega aanbevelen?

Ik ben heel benieuwd en bij voorbaat dank voor alle reacties!
*Onderaan deze pagina na alle berichten kunt u zelf uw reactie achterlaten.
Wilhelmus Hoekstra – De Oranje Man

312 thoughts on “Hoe heeft u het optreden / de samenwerking met “Wilhelmus De Oranje Man” ervaren?

 1. In november hadden we onze jaarlijkse amazing evening of te wel de-mee-zing-avond van onze buurtvereniging. Dit keer was het bij mij thuis. Wilhelmus heeft het nu 2x gedaan en het is altijd erg geslaagd. Hij heeft een zeer vrolijke uitstraling en een aangename stem. Het is dan ook een zeer geslaagde avond geworden met zijn liedjes-bingo! Er komen allerlei liedjes aan bod, Nederlandstalig, rock en roll, meezingers, beatles, country etc. We hebben Wilhelmus gevraagd om het volgend jaar weer te doen. Aanrader!!

 2. Wilhelmus is een vriendelijke, muzikale en persoonlijke man. Hij houdt rekening met alle bewoners en speelt in de op situatie. Het is te merken dat hij ervaring heeft met de doelgroep ouderen.
  We deden samen met de ouderen de liedjesbingo, iedereen was erg geconcentreerd bezig. Achteraf zongen we samen nog een paar liederen, iedereen zat zichtbaar te genieten, wat een feest!
  Zeker aan te bevelen!

 3. 21 November Het jubileumfeest voor bewoners van In de Dennen – Warande.

  Met het optreden van Wilhelmus – De Oranjeman, werd het een dag om nooit te vergeten.
  Wat een enthousiasme en spirit genot. De bewoners hebben meer dan genoten.
  Het muzikaal invullen van de muzikale verzoekjes van de bewoners was vanaf het begin geweldig.
  Met een swingend slotakkoord gingen de voetjes van de vloer en aansluitend een slotlied,” We’ll meet Again… waarbij iedereen meezong, werd het een feestdag om nooit te vergeten, waarna iedereen met een grote glimlach huiswaarts keerde.

  Vanzelfsprekend zien wij elkaar terug. Succes verzekerd!
  Danjewel Wilhelmus.

  • Beste Erik, dankjewel voor je mooie woorden. Wat waren de mensen enthousiast. Direct zat mijn gitaar al volgeplakt met de vele speciale post-its verzoeknummers en wat hebben we heerlijk gezongen met elkaar en wat leuk ook de afwisseling met tafelgoochelen van Beer van Muiswinkel. Wat was het een prachtig event op een prachtlocatie. Graag weer tot ziens! Wilhelmus

 4. Onwijs leuk en lief met onze cliënten! Komisch, gezellig met een grap en een grol. Cliënten en familie hebben ontzettend genoten van het optreden tijdens onze uit eten avond. Speelt leuk in op de jarigen die er waren en zette hen onwijs in het zonnetje. 2x zelfs! Blijer kun je ze niet maken.

 5. Op 21 september j.l. was het groot feest op onze woonlocatie van Philadelphia Zorg vanwege 40 jarig bestaan en het feit dat er nog 4 cliënten vanaf het prille begin wonen. Alle cliënten, familie, vrienden, buren en collega’s hebben genoten van Wilhelmus, de Oranje Man! Tot onze grote verrassing had hij een lied geschreven ter ere van ons jubileum. Ondanks het regenachtige weer en verblijf in de tent, zat de stemming er goed in en tijdens droge periodes werd er op straat gedanst en polonaise gelopen. De Oranje Man speelde een zeer gevarieerd Nederlandstalig repertoire. Kortom een zeer geslaagde avond! Wij kijken terug op een zeer plezierige samenwerking en bevelen de Oranje Man van harte aan!!

 6. Wat een feest was het weer op 26 oktober jl in ons buurtcentrum. Het optreden van De Oranje Man was weer zo sfeervol. Hij kan zo goed interactief inspelen op de aanwezige groep en het iedereen naar de zin maken. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *